Service voor meldingen

Tijdens de werking van Kaspersky Endpoint Security doen zich allerhande gebeurtenissen voor. Meldingen over deze gebeurtenissen kunnen algemene of belangrijke informatie bevatten. Een melding kan bijvoorbeeld een bericht over een geslaagde update van de databases en de programmamodules bevatten, of een bericht over fouten in onderdelen die moeten worden gerepareerd.

Kaspersky Endpoint Security ondersteunt de registratie van informatie over gebeurtenissen in het Microsoft Windows-logboek en/of het Kaspersky Endpoint Security-gebeurtenislogboek.

Kaspersky Endpoint Security levert meldingen op de volgende manieren:

U kunt de levering van meldingen over gebeurtenissen configureren. De methode voor de levering van meldingen wordt voor elk type gebeurtenis geconfigureerd.

Wanneer u de tabel met gebeurtenissen gebruikt om de service voor meldingen te configureren, kunt u de volgende acties uitvoeren:

In deze sectie

Instellingen voor gebeurtenislogboeken configureren

Weergave en levering van meldingen configureren

Weergave van waarschuwingen over de status van het programma in het systeemvak configureren

Berichten tussen gebruikers en de beheerder